Ketyeg az óra, elindultak a felvételik az MHRS 2024-25-ös képzésére

A tavalyi tanévben rekordszámú hallgatóval indultunk, és idén sem kisebb a jelentkezők száma, így elindítottuk az egyéves nagyképzésünk 2024-25-ös felvételi beszélgetéseit. A szeptemberben induló első csoport már be is telt, a második csoport is gyorsan töltődik fel, érdemes minél előbb jelentkezni.

A 2024. szeptembertől 2025. júniusig tartó tanévben hétfőn és szerdán 17:30-tól oktatjuk zeneipari menedzsmentre a hallgatókat. A Majdnem Híres Rocksuli zeneipari menedzsmentképzése terveink szerint ezzel a két csoporttal fut majd, gyakornoki lehetőségekkel, minden eddiginél több – más napokon többnyire kora délután futó – helyszínbejárással, és tananyaggal.

 

Jelentkezz

 

Természetesen továbbra sem állásközvetítőként működünk, de igyekszünk kinyitni a kapukat a hazai zeneipar köreibe,  és az MHRS zenei hálózatába. Nagyon hálásak vagyunk a zeneiparban dolgozó volt hallgatóinknak, állandó előadóinknak, akik rengeteg érdeklődőnek ajánlják az MHRS-t, és ma már a jelentkezők nagy része így érkezik: a “szájhagyomány” útján felvételizők  magukban is megtöltötték az első csoportot.
 

pexels-photo-121734_560

 

Az idei év azért is különleges számunkra, mert a folyamatosan fejlesztett képzéseink során szintet is lépünk. A célunk és álmunk a kezdetektől az volt, hogy a magyar zeneipar évről-évre egyre magasabb színvonalon dolgozzhasson. 2024-ben indul az MHRS Masterclass, így a zeneipari menedzsment kurzusunk 1+1 éves képzéssé válik, ahol az alapképzést elvégző hallgató tovább indulhat, és elkezdhet egy mesterszakot is.

 

Alapképzésünk pedig továbbra is mindenkinek szól, aki a zeneiparban tervezi a karrierjét, aki a barátai zenekarának a befuttatásán fáradozik, aki zenél, de érteni akarja a körülötte lévő világ működését, és aki már belekóstolt a showbiz munkáiba, de érzi a korlátait.

Jelentkezz

Hallgatók

  • “Sokkal jobb, mint amire számítottam, tele vagyok ötletekkel és elképzelésekkel.”

    Márta Judit úgy kezdte el az MHRS könnyűzenei menedzser képzését, hogy minden szerepkörben el tudta magát képzelni, kivéve menedzserként. Ma, a THe pUnch zenekar menedzsereként folyamatosan szervez és intézkedik, miközben hatalmas mosollyal az arcán mesél a zenekarral való munkájáról. Hogyan mentek az első lépések és hogyan lehet bekapcsolódni egy működő zenekar véráramlatába menedzserként? Erről beszélgettünk…

  • „Ha már zenekar vagyunk, tegyünk úgy, mintha mi lennénk a Coldplay”

    Balázs Konrád idén fejezte be második képzését a Majdnem Híres Rocksuliban. Zenekara, a Twentees ügyeinek az intézése közben azonban a legtöbb „leckét” a saját bőrén is megtapasztalta már, a tanultaknak köszönhetően pedig egyre tudatosabban tud építkezni zenekarával: a kezdeti visszautasítások után jöttek az „igen” e-mailek, a Boldogság Kht. mellett pedig több daluk is rendszeresen pörög…

  • „Mindig viselkedj úgy, mintha vérprofi lennél”

    Domonkos Lívia nem mindennapi úton csöppent a zeneiparba: tehetségkutatón induló édesanyjának segített elsőként, majd végképp magába szippantotta a zenei világ. Livi szeptemberben kapta kézhez könnyűzenei menedzser bizonyítványát, elsősorban social media vonalon mozog otthonosan, de már dolgozott a VOLT fesztiválon band carként, jelenleg pedig a Jáde Nyúl útjait egyengeti.     „Úgy kezdődött, hogy anyukám énekesnő…