Majdnem Híres Mesterkurzusok

A 2019/2020-as tanévben ismét egyedülálló képzésekkel jelentkezik a Majdnem Híres Rocksuli. A hallgatói igényekhez kapcsolódva három mesterkurzusunkat összekapcsoltuk, hogy sokak számára elérhetővé váljon a zeneipari mesterhármas.

A Digitális Zene Üzlet A-Z-ig, a We Love Music és az Utak a külföldi zenei színterekre képzéseinkre az idei évben is beiratkozhattok egyben, és kedvezményesen áron kaphatjátok meg mindhárom képzés tudásanyagát.

allo_kozos_logoval_560

 

A Digitális Zene Üzlet A-Z-ig továbbra is a digitális zeneterjesztési csatornák (Youtube, streaming szolgáltatók) feltérképezésével és kihasználásával foglalkozik, annak érdekében hogy a marketing mellett a zenészek, zenekarok minél több pénzt nyerhessenek ezekből a terjesztési lehetőségekből. A kurzus vezetője Bodrogi András, aki segít felépíteni, optimalizálni a saját zenekarod, produkciód digitális felületeit.

A We Love Music továbbra is Linczényi Márkó brandépítő képzése: ma már szinte mindenki számára egyértelmű, hogy nemcsak a jó zene számít, hanem az is, hogy a zenész, a zenekar egységes brandként működjön. Márkó hat alkalmas kurzusa során mindent megtudhattok a sikeres brandépítésről, és emellett saját projektjeiteken is dolgozhattok Márk útmutatásai alapján.

Az Utak a külföldi zenei színterekre képzés újként csatlakozik a két korábbi Majdnem Híres kurzushoz. A képzés vezetője Jeges Zsolt, akinek a segítségével feltérképezhetitek a saját zenekarotok, produkciótok külföldi megjelenési lehetőségeit, és Zsolt tanácsai alapján el is indulhattok a külföldi piacok meghódítására.

A három képzés együttes ára 195 000 Ft, míg egyenként 85 000 Ft-ba kerülnek!

További információ a Mesterkurzusok menüpontban!

 

Hallgatók

  • “Sokkal jobb, mint amire számítottam, tele vagyok ötletekkel és elképzelésekkel.”

    Márta Judit úgy kezdte el az MHRS könnyűzenei menedzser képzését, hogy minden szerepkörben el tudta magát képzelni, kivéve menedzserként. Ma, a THe pUnch zenekar menedzsereként folyamatosan szervez és intézkedik, miközben hatalmas mosollyal az arcán mesél a zenekarral való munkájáról. Hogyan mentek az első lépések és hogyan lehet bekapcsolódni egy működő zenekar véráramlatába menedzserként? Erről beszélgettünk…

  • „Ha már zenekar vagyunk, tegyünk úgy, mintha mi lennénk a Coldplay”

    Balázs Konrád idén fejezte be második képzését a Majdnem Híres Rocksuliban. Zenekara, a Twentees ügyeinek az intézése közben azonban a legtöbb „leckét” a saját bőrén is megtapasztalta már, a tanultaknak köszönhetően pedig egyre tudatosabban tud építkezni zenekarával: a kezdeti visszautasítások után jöttek az „igen” e-mailek, a Boldogság Kht. mellett pedig több daluk is rendszeresen pörög…

  • „Mindig viselkedj úgy, mintha vérprofi lennél”

    Domonkos Lívia nem mindennapi úton csöppent a zeneiparba: tehetségkutatón induló édesanyjának segített elsőként, majd végképp magába szippantotta a zenei világ. Livi szeptemberben kapta kézhez könnyűzenei menedzser bizonyítványát, elsősorban social media vonalon mozog otthonosan, de már dolgozott a VOLT fesztiválon band carként, jelenleg pedig a Jáde Nyúl útjait egyengeti.     „Úgy kezdődött, hogy anyukám énekesnő…