Majdnem Híres koncert, vizsga

A Majdnem Híres Rocksuli, könnyűzenei menedzserképző iskola diákjai arra vállalkoztak, hogy gyakorlatuk részeként összehoznak egy énekes-dalszerző akusztikus estet, három tehetséges fiatal frontember közreműködésével. 

 

 

A Majdnem Híres Rocksuli bemutatja:

 

 

Akusztikus Filmest – Egyedi Péter, Hó Márton, Norbert Kristof
2012. május 17. csütörtök, 20:00 – Hunnia Art Bisztró

 

 

A Majdnem Híres Rocksuli, könnyűzenei menedzserképző iskola diákjai arra vállalkoztak, hogy gyakorlatuk részeként összehoznak egy énekes-dalszerző akusztikus estet, három tehetséges fiatal frontember közreműködésével. Az est különlegessége, hogy az egy szál gitárral előadott dalok egy 1918-as magyar némafilmet: Vorrei Morir – Szeretnék meghalni – fognak kísérni, megadva így a hiányzó hangot.

 

 

Mindhárom előadó ismert lehet a magyar közönség számára:

 

 

Egyedi Péter a sokak által „magyar Foo Fighters”-ként emlegetett Óriás zenekar frontembereként számos telt házas koncertet tudhat már maga mögött. Emellett az Isten Háta Mögött basszusgitárosa és „mindenkinek megvan a maga története” néven akusztikus esteket is tart.

 

 

Tavaly ősszel jelent meg a Hó Márton és a Jégkorszak formáció bemutatkozó lemeze, a Dalok a fürdőszobából, melyet lelkesen fogadott a hazai indie közönség. Az albumot egy lakásban vették fel, a lo-fi zenei világú dalok szellemes dalszövegekkel párosulnak.

 

 

Az egy szál gitárral fellépő dalszerző-énekeseket itthon szinte évekig egyedül képviselő Norbert Kristof, mára már sok zenei projekten túl van, egyedi hangszíne és melankolikus dalai viszont változatlanul lelkes közönségre találnak.

 

A filmről:

 

 

Lajthay Károly – a világ első Drakula filmjének rendezője – filmje egy előkelő lány lezüllésének történetét meséli el, melyet valóságos és virtuális történéseket váltogató cselekményvezetés jellemez, ezzel jócskán megelőzve korát.

 

 

Három fellépő, három hang, három előadásmód és egy némafilm.

 

 

Időpont: 2012. május 17. csütörtök, 20:00
Helyszín: Hunnia Art Bisztró (1054 Budapest, Bank u. 5.)
Fellépők: Egyedi Péter, Hó Márton, Norbert Kristof
Jegyár: 600 HUF
Linkek az előadókhoz:
http://www.facebook.com/mmamt
http://www.facebook.com/homarton
http://www.facebook.com/pages/Norbert-Kristof-official/174784895883772

 

 

Link a filmhez: http://mrger.freeweb.hu/Filmes/Hunhorror/1918_vorrei_morir.htm

 

 

A Rocksuli fbook:
http://www.facebook.com/majdnem.hires

Hallgatók

  • “Sokkal jobb, mint amire számítottam, tele vagyok ötletekkel és elképzelésekkel.”

    Márta Judit úgy kezdte el az MHRS könnyűzenei menedzser képzését, hogy minden szerepkörben el tudta magát képzelni, kivéve menedzserként. Ma, a THe pUnch zenekar menedzsereként folyamatosan szervez és intézkedik, miközben hatalmas mosollyal az arcán mesél a zenekarral való munkájáról. Hogyan mentek az első lépések és hogyan lehet bekapcsolódni egy működő zenekar véráramlatába menedzserként? Erről beszélgettünk…

  • „Ha már zenekar vagyunk, tegyünk úgy, mintha mi lennénk a Coldplay”

    Balázs Konrád idén fejezte be második képzését a Majdnem Híres Rocksuliban. Zenekara, a Twentees ügyeinek az intézése közben azonban a legtöbb „leckét” a saját bőrén is megtapasztalta már, a tanultaknak köszönhetően pedig egyre tudatosabban tud építkezni zenekarával: a kezdeti visszautasítások után jöttek az „igen” e-mailek, a Boldogság Kht. mellett pedig több daluk is rendszeresen pörög…

  • „Mindig viselkedj úgy, mintha vérprofi lennél”

    Domonkos Lívia nem mindennapi úton csöppent a zeneiparba: tehetségkutatón induló édesanyjának segített elsőként, majd végképp magába szippantotta a zenei világ. Livi szeptemberben kapta kézhez könnyűzenei menedzser bizonyítványát, elsősorban social media vonalon mozog otthonosan, de már dolgozott a VOLT fesztiválon band carként, jelenleg pedig a Jáde Nyúl útjait egyengeti.     „Úgy kezdődött, hogy anyukám énekesnő…